Over ons / Contact

De Belangenvereniging  Eigenaren Molengroet, hierna te noemen BvEMolengroet, is op 10 mei 2019 opgericht en komt voort uit de BelangenGroep Molengroet, die in 2009 is opgericht en vertegenwoordigt zo’n 125 leden. Deze zijn allemaal in het bezit van een chalet op het recreatiepark Molengroet. De BvEMolengroet staat voor de behartiging van de gezamenlijke belangen van de eigenaren van de chalets op het recreatiepark EuroParcs Molengroet te Noord-Scharwoude. U bent eigenaar en wilt lid worden? Het lidmaatschap bedraagt € 35.- per (kalender)jaar. Neem contact met ons op. Zie ook de oprichtingsakte  en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG, de Privacyverklaring BvEMolengroet

De BvEMolengroet kent een vast vergadermoment. In het voorjaar als de nieuwe ontwikkelingen op het park bekend zijn en de verenigingszaken voor het nieuwe jaar besproken worden met een terugblik en bespreking van onze jaarrekening.

Het bestuur van de BvEMolengroet is benoemd voor een periode van maximaal drie jaar en bestaat uit:

Voorzitter: Jolanda Smulders-Bosch, mail voorzitter@bvemolengroet.nl
Secretaris en vice voorzitter: Ad van der Hulst, mail secretaris@bvemolengroet.nl
Penningmeester: Jos Vogelaar, mail penningmeester@bvemolengroet.nl
2e Penningmeester: Diane Rozendaal, mail penningmeester@bvemolengroet.nl
Verhuurpanel: Harrie van Dalen, mail verhuurpanel@bvemolengroet.nl
MJOP: Jos Vogelaar, René Schoen en Cor Mak, mail MJOP@bvemolengroet.nl
Welkom: Marga van der Maat, mail welkom@bvemolengroet.nl

Zie ook het Rooster van aftreden ; heeft u vragen, aanvullingen of op-/aanmerkingen, neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.

Contact